30.01.2021

Рішення четвертої сесії Гребінківської селищної ради VIII скликання від 26 січня 2021 року

Від адміністрація

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гребінківська селищна рада затвердила порядок денний четвертого пленарного засідання 4 сесії.

  1. Про реорганізацію комунального підприємства Державного житлово-експлуатаційного підприємства «Дослідницьке» Гребінківської селищної ради шляхом приєднання до комунального підприємства «Гребінківське ЖКГ».
  2. Про внесення змін до рішення Гребінківської селищної ради від 11.12.2020 № 31- 2 – VIII «Про затвердження Персонального складу виконавчого комітету».
  3. Про затвердження структури та штатного розпису апарату та виконавчих органів Гребінківської селищної ради.
  4. Про створення Відділу культури, туризму, молоді та спорту Гребінківської селищної ради.
  5. Про зміну назви юридичної особи: «Служба у справах дітей» на «Служба у справах дітей та сім´ї».
  6. Про створення комунального закладу Гребінківської селищної ради «Гребінківський центр надання соціальних послуг».
  7. Про затвердження Програми по забезпеченню охорони публічного порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав та свобод громадян та профілактики правопорушень на території Гребінківської селищної ради на 2020-2021 рік.
  8. Про створення мережі клубних закладів та мережі бібліотечних закладів відділу культури, туризму, молоді та спорту Гребінківської селищної ради.
  9. Про надання згоди на прийняття у селищну комунальну власність майна  комунальної власності селищної, сільських рад  Васильківського району
  10. Про хід виконання рішень селищної ради «Про реорганізацію юридичних осіб Дослідницького, Вільшансько-Новоселицького, Ксаверівського, Лосятинського, Саливонківського, Соколівського, Тростинсько – Новоселицького та Пінчуківського старостинських округів, які приєднуються до Гребінківської селищної ради, що є адміністративним центром та створення комісії з реорганізації вищезазначених органів місцевого самоврядування, що увійшли до складу Гребінківської селищної територіальної громади Білоцерківського району Київської області» від 17.11.2020 №14-1-VІІІ та «Про затвердження персонального складу комісії та плану заходів з реорганізації  Дослідницької селищної ради, Вільшансько – Новоселицька сільська рада, Ксаверівська сільська рада, Лосятинська сільська рада, Саливонківська сільська рада, Соколівська сільська рада, Тростинсько – Новоселицька сільська рада, Пінчуківська сільська рада Васильківського району Київської області шляхом їх приєднання до Гребінківської селищної ради» від 11.12.2020 № 32-2-VIII.
  11. Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Добробут» Саливонківської сільської ради (код ЄДРПОУ: 41868232) шляхом ліквідації.
  12. Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Джерело-15» Ксаверівської сільської ради (код ЄДРПОУ 04359318) шляхом ліквідації.
  13. Про затвердження розпоряджень селищного голови
  14. Про покладення обов’язків по проведенню державної реєстрації актів цивільного стану
  15. Про залучення благодійних внесків на благоустрій селищних, сільських кладовищ на території Гребінківської селищної територіальної громади.
  16. Про організацію харчування учнів закладів дошкільної та загальної середньої освіти, які перебувають у комунальній власності Гребінківської селищної територіальної громади.
  17. Про погодження розміру щомісячної плати батьків за навчання та  затвердження Положення про порядок  оплати та надання пільг по оплаті за навчання в Комунальному закладі позашкільної освіти  Гребінківської селищної ради  Білоцерківського району Київської області «Дитяча школа мистецтв» на 2021 навчальний рік.
  18. Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської селищної ради».
  19. Про затвердження мережі закладів відділу освіти Гребінківської селищної ради на ІІ півріччя 2020-2021 навчального року.
  20. Про надання повноважень депутатам Гребінківської селищної ради VIII скликання щодо складання актів обстежень та характеристик.
  21. Про затвердження звіту про виконання бюджету Гребінківської селищної ради за 2020 рік.
  22. Про затвердження звіту про виконання бюджету селищної та сільських рад за 2020 рік:
  1. Про внесення змін до рішення Гребінківської селищної ради від 22.12.2020 № 40-3- VIII «Про затвердження бюджету Гребінківської селищної територіальної громади на 2021 рік».