30.03.2017

Рішення виконавчого комітету від 26 січня 2017 року № 16 Про надання дозволу на проведення технічного обстеження нежитлової будівлі та інженерно-геологічних вишукувань по вулиці Київська, 91/2 (приміщення селищного відділення міліції)

Від адміністрація

ГРЕБІНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Васильківського району

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

від 26 січня  2017 року                                                                              № 16

смт Гребінки

 

Про надання дозволу на проведення технічного обстеження нежитлової будівлі та інженерно-геологічних вишукувань по вулиці Київська, 91/2 (приміщення селищного відділення міліції)

 

Заслухавши інформацію заступника селищного голови Руденка В.М. про необхідність проведення технічного обстеження нежитлової будівлі та інженерно-геологічних вишукувань по вулиці Київська, 91/2 (приміщення селищного відділення міліції), відповідно до п. 9 ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

виконком Гребінківської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Надати дозвіл приватному підприємству “СЛАВІНА” (директор Скобля О.Г.) на проведення технічного обстеження нежитлової будівлі та інженерно-геологічних вишукувань по вулиці Київська, 91/2 (приміщення селищного відділення міліції) під Центр надання адміністративних послуг та відділення поліції.
  2. Доручити селищному голові заключити договір на проведення робіт.

 

 

Селищний голова                                               Н.С.Збаращенко