13.02.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Від адміністрація

Проект рішення « Про затвердження Положення про порядок організації та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території  Гребінківської селищної територіальної громади»

 

Розробник – Відділ економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради .

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Відділ економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради    підготував проект рішення «Про затвердження Положення про порядок організації та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території  Гребінківської селищної територіальної громади».

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері організації та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території  Гребінківської селищної територіальної громади.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Гребінківської селищної ради https://grebinky-rada.pp.ua/ (рубрика – регуляторна діяльність).

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 30 днів з дня оприлюднення, шляхом письмових та усних звернень до Відділу економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради. Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: проспект Науки, 2, смт Гребінки, Білоцерківського району, Київської області, Відділ економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради, тел. (099) 770-86-62, e- mail: [email protected].