07.04.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Від адміністрація

Проєкт рішення «Про затвердження Положення про Порядок функціонування кладовищ на території Гребінківської селищної територіальної громади»

Розробник – Відділ економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради .

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Відділ економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради    підготував проект рішення «Про затвердження Положення про Порядок функціонування  кладовищ на території  Гребінківської селищної територіальної громади».

Регуляторний акт  встановлює порядок діяльності з поховання померлих, регулює відносини, що виникають після смерті (загибелі) особи, щодо проведення процедури поховання та збереження місця поховання.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Гребінківської селищної ради https://grebinky-rada.pp.ua/ (рубрика – регуляторна діяльність).

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 30 днів з дня оприлюднення, шляхом письмових та усних звернень до Відділу економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради. Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: проспект Науки, 2, смт Гребінки, Білоцерківського району, Київської області, Відділ економічного розвитку, ЖКГ, капітального будівництва та інфраструктури апарату виконавчого комітету Гребінківської селищної ради, тел. (099) 770-86-62, e- mail: [email protected].

 

Начальник Відділу економічного

розвитку, ЖКГ, капітального

будівництва та інфраструктури

апарату виконавчого комітету

Гребінківської селищної ради                                                      Василь РУДЕНКО