25.02.2020

Офіційна відповідь на лист Гребінківської селищної ради Департаменту виконавчого управління та комунікацій Райффайзен Банку Аваль

Від адміністрація
Добрий день!

Передусім, дякуємо за ваші звернення!

У відповідь повідомляємо, що цей крок банку є плановим, ми працюємо стабільно і продовжуємо виконувати всі зобов`язання перед клієнтами.

Стратегію Райффайзен Банку Аваль, як і раніше, спрямовано на подальший розвиток установи для утримання лідерських позицій банку на українському ринку. Ми маємо на меті якнайширше залучати клієнтів до користування сучасними банківськими сервісами, у тому числі – в онлайн-режимі.

Наразі низку операцій клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть зручно, а головне – цілодобово виконувати у мобільному додатку Raiffeisen Online: не тільки контролювати рух особистих коштів, виконувати перекази, сплачувати рахунки, відкривати депозит онлайн, а й здійснювати обмін валют, переглядати статистику своїх витрат тощо. З повним переліком можливостей можна ознайомитися на сайті банку – www.aval.ua

Безпосередньо у Гребінках працює і працюватиме надалі банкомат Райффайзен Банку Аваль із цілодобовим доступом для клієнтів за адресою: вул. Київська, 105 (магазин «Продтовари»).

Якщо ж виникне потреба відвідати відділення, до 20 березня 2020 року наші клієнти можуть звертатися у Гребінківське відділення банку і отримати необхідні послуги та консультації. Зазначимо: для продовження співпраці з банком зараз немає необхідності робити якісь додаткові дії, обслуговування усіх діючих рахунків, у тому числі – пенсійних, продовжується.

Із 23 березня 2020р. у разі потреби очного візиту до відділення, клієнтам буде запропоновано обслуговування у відділенні-правонаступнику – Васильківському районному відділенні, яке знаходиться за адресою: м. Васильків, вул. Гоголя, 5. До того ж консультацію за усіма своїми рахунками наші клієнти завжди можуть отримати у Інформаційному центрі банку по телефону: 0 800 500 500 (безкоштовно в межах України)

Дякуємо вам за лояльність до банку та розраховуємо на розуміння!

Щиро, 
Департамент виконавчого управління та комунікацій
Райффайзен Банку Аваль