12.01.2021

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у відділі соціального захисту та соціального забезпечення населення  Гребінківської селищної ради

Від адміністрація

Повідомлення про оголошення конкурсу

Відповідно до норм Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» від 15.02.2002 № 169, наказів Національного агенства з питань державної служби «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» від 07.11.2019 № 203-19 та «Про затвердження форми Особової картки державного службовця» від 19.05.2020 № 77-20, розпорядження Гребінківського селищного голови ЗАСУХИ Р. В. «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у відділі соціального захисту та соціального забезпечення населення Гребінківської селищної ради» від 12.01.2021 № 18, Гребінківська селищна рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантних посад посадових осіб Гребінківської селищної ради.

Умови проведення конкурсу на заміщення вакантних посад:

– начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення  Гребінківської селищної ради  – 1 посада (робоче місце Гребінківська селищна рада, смт. Гребінки, пр. Науки буд. 2);

– головний спеціаліст відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Гребінківської селищної ради  – 2 посади (робоче місце Гребінківська селищна рада, смт. Гребінки, пр. Науки буд. 2);

Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії Гребінківської селищної ради наступні документи :

  • заява про участь у конкурсі в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;
  • особова картка П-2ДС з додатками (особова картка державного службовця, затверджена наказом Національного агенства України з питань державної служби від 19.05.2020 № 77-20);
  • копії документів про освіту (диплом та додаток);
  • копія паспорта (всі сторінки);
  • копія реєстраційної картки платника податків (у разі наявності);
  • копія трудової книжки, завірена за місцем роботи;
  • копія військового квитка;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см.;
  • копію довідки про допуск до державної таємниці (у разі наявності);
  • подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).

 

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантних посад у відділі соціального захисту та соціального забезпечення  населення Гребінківської селищної ради:

        начальник:

– громадянство України;

– вільне володіння державною мовою;

– вища освіта відповідного професійного спрямування  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

– вміння працювати на комп’ютері;

– стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

 

головний спеціаліст:

 –  громадянство України;

–  вільне володіння державною мовою;

–  вміння працювати на комп’ютері;

– вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра;

– стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

 

          Вимоги до компетентностей:

 

– робота з великими обсягами інформації;

– ініціативність та надання пропозицій, їх аргументація та презентація;

– орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

– ефективна робота в команді та координація з іншими представниками  влади і органів місцевого самоврядування;

– здатність приймати зміни та змінюватись;

– особиста відповідальність;

– системність і самостійність в роботі;

– орієнтація на обслуговування;

– вміння працювати в стресових ситуаціях.

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається за адресою: смт. Гребінки, пр. Науки буд. 2 (приміщення Гребінківської селищної ради).

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції»,  а також законодавства з  урахуванням  специфіки функціональних повноважень відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гребінківської селищної ради.

До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

–  визнані в установленому порядку недієздатними;

– мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади;

– у разі прийняття на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їхніми близькими особами;

– позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін;

– в інших випадках, установлених законами.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу в громадсько-політичній газеті «ЖИТТЯ І СЛОВО» до 23.02.2021 за адресою: смт. Гребінки, пр. Науки буд. 2 (приміщення Гребінківської селищної ради) щоденно, з понеділка по четвер. з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні.

Тел. для довідок: (04571) 7-19-22.