01.05.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК РОЗРОБКИ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГЕБІНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2024-2030 РОКИ

Від адміністрація

Шановні мешканці Гребінківької селищної територіальної громади!

Гребінківською селищною радою розпочато формування проєкту Стратегії розвитку Гребінківської селищної територіальної громади на 2024-2030 роки (далі – проєкт Стратегії).

Рішенням Гребінківської селищної ради від 06 квітня 2023 року №581-23-VIII  зі змінами від 08 червня 2023 року №623-24-VIII затверджено Положення про робочу групу з розробки Стратегії розвитку Гребінківської селищної територіальної громади на період 2024-2030 років та затверджено склад робочої групи із розроблення зазначеного стратегічного документу, до якої увійшли посадові особи селищної ради, виконавчого комітету, депутати, підприємці, громадські активісти, науковці.

Робоча група має розробити проєкт Стратегії відповідно до Закону України «Про засади державної регіональної політики», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», який буде узгоджуватися із Стратегією розвитку Київської області на період 2021-2027 роки.

Запрошуємо всіх бажаючих до активної участі в розробці проєкту Стратегії та наданні пропозицій, ідей та проектів щодо подальшого розвитку Гребінківської селищної територіальної громади.

Пропозиції просимо надавати секретарю робочої групи з розробки Стратегії за адресою: смт Гребінки, просп. Науки, 2 або на електронну адресу: gs_[email protected] до 1 листопада 2023 року.

ПЛАНУЄМО СВОЄ МАЙБУТНЄ РАЗОМ!

Гребінківська селищна рада